Aktuality

Čo máme nové?

Zbierka potravín

pridal: admin | dátum: 28. novembra 2015 | kategória: Novinky

Vážení priatelia,
chcem sa Vám prihovoriť a podeliť sa o svoje zážitky, skúsenosti a pocity v súvislosti s minulotýždňovou zbierkou trvanlivých potravín, ktorú Trnavská arcidiecézna charita organizovala v šiestich predajniach Tesca. ( NM, PN, HC, TT, GA, DS)

V zbierke sa vyzbieralo fantastických 7683,4 kg potravín v celkovej hodnote 10415 €.

Ďakujem všetkým, ktorí podporili zbierku svojim darom či záujmom o túto akciu.

Počas šiestich dní, pomáhalo zbierku zabezpečiť 117 dobrovoľníkov, ktorí spolu strávili 467 dobrovoľníckych hodín. Slúžili úplne zadarmo a bez finančnej či vecnej odmeny. Za ich službu im veľmi, veľmi ďakujem.

Výsledkom zbierky však neboli len darované potraviny, ale predovšetkým takto prejavená dobrá vôľa mnohých a mnohých darcov. Vďaka ich prejavenej solidarite budeme môcť dlhý čas pomáhať viacdetným rodinám, osamelým matkám s deťmi či ľuďom v akútnej hmotnej núdzi na území Trnavskej arcidiecézy. Sme vďační aj za čas strávený v rozhovoroch s ľuďmi, ktorí sa zaujímali o zbierku.

Počas zbierky som mal možnosť stretnúť sa a rozprávať s mnohými ľuďmi. Môžem povedať, že som sa stretol s veľmi povzbudivými reakciami. Ďakujem každému jednému. Pracovníci charity môžu z takýchto postojov čerpať nádej a silu pre svoju neľahkú službu.

Ďakujem!

Miroslav Dzurech
riaditeľ Trnavskej arcidiecéznej charity

Nie je možné pridávať komentáre.