Charita na Trnavskom rínku

V sobotu 16. apríla 2016 mala Trnavská arcidiecézna charita počas Trnavského rínku prezentačný stánok naplnený dobrom. Dobrovoľníkmi, dobrou náladou a dobrými výrobkami.

Počas Trnavského rínku, sme sa aktívne zúčastnili diskusie o dobrovoľníctve v Trnave.

V diskusii zazneli informácie o tom, čo je to dobrovoľníctvo, čo dobrovoľníctvo môže priniesť – vo všetkých oblastiach a smeroch aktivít a samozrejme aj samotným dobrovoľníkom.

Poslucháči sa dozvedeli kde je možné získať informácie o dobrovoľníctve, aké aktuálne ponuky v Trnavskej arcidiecéznej charite sa dajú využiť a tiež o tom, ako je možné sa do takýchto aktivít priamo zapojiť.

Ďakujeme všetkým návštevníkom, ktorí sa zastavili a tiež tým čo kúpou výrobkov z dielne sv. Heleny podporili aktivity ľudí, ktorým Trnavská arcidiecézna charita pomáha.