Dobrý skutok

pridal: admin | dátum: 2. júna 2016 | kategória: Novinky

Pred časom sa v Centre pomoci človeku Sereď zastavila mladá pani s ponukou, že by rada pomohla rodine s deťmi v ťažkej situácii a požiadala nás o pomoc pri sprostredkovaní tohto zámeru.

Oslovili sme dve rodiny, s ktorými pravidelne riešime ich ťažkú situáciu – dve mamičky, ktorým zdravotný stav nedovoľuje pracovať a obohatiť tak rodinný rozpočet. V jednej rodine sú štyri deti. V druhej je mamička na výchovu a starostlivosť o svoje dve detičky sama, navyše veľmi vážne chorá. Obe mamičky vyslovili želanie, že by pre svojich drobcov potrebovali teplákové súpravy a botasky. Túto informáciu sme posunuli pani, ktorá si neželá byť menovaná. V priebehu pár dní priniesla pre všetky deti úplne nové teplákové súpravy a botasky.

Radosť obdarovaných bola skutočne obrovská, objavili sa aj slzy šťastia a vďačnosti. Deti namaľovali srdiečko ako poďakovanie, ktoré sme odovzdali darkyni, ktorá tiež nemohla ukryť veľké dojatie. A my sa veľmi tešíme, že sa nám podarilo takúto krásnu akciu sprostredkovať a zároveň byť jej súčasťou.

Ďakujeme!!!

Nie je možné pridávať komentáre.